Atelier & Praktijk

 Levens Kunstenaar, welkom ;)


Artjournaling & Creatief dagboek les

Kom lekker Mindful creëren in je eigen Artjournal of met andere woorden Creatief dagboek. Wat is er nou mooier dan dat je iets voor jezelf creëert, wat ook nog eens helend is voor de geest. Ik laat je je eigen creativiteit ontdekken door op een speelse manier je ervaringen te verbeelden... Via creatieve mindfulness opdrachten, schrijfopdrachten en OUTSIDE THE BOX opdrachten gaan we aan de slag met materialen en technieken.

Lees meer »

Mindfulness met creatief sausje

Volwassenen training;      Mindfulness is eigenlijk niets anders dan het oefenen in aandacht en bewust aanwezig zijn. En de training mindfulness met een creatief sausje is de normale mindfulness training met een kunstzinnige inslag. Mindfulness zou je ook een manier van leven kunnen noemen en levenskunst. Met je voeten op de grond, en minder in je hoofd. Het leven in het hier en nu, op adem komen, en voelen wat nodig is op dit moment. 

Lees meer »

Officiële, Stil zitten als een kikker, kinder-mindfulness training...


Kids mindfulness

Wil jij graag wat meer rust in je lijf en in je hoofd en de piekerfabriek stoppen? Wil jij je graag wat beter kunnen concentreren en je aandachtsspier trainen? Wil jij graag beter leren omgaan met jouw eigen binnenwereld? En zo beter worden in alles waar je veel plezier uit haalt!!

Dan is mindfulness iets voor jou!

Lees meer »

Creatief & talenten coaching, ook voor Kids

1-op-1 Coaching                               

Bij kinderen concentreer ik me op het stimuleren van veerkracht en zelfvertrouwen. Als getrainde talentenfluisteraar voer ik talentengesprekken om kinderen bewust te maken van hun sterke punten. Talent draait niet alleen om uitblinken, maar om activiteiten die voldoening schenken. Soms heb je even een extra handje nodig, een steuntje in de rug of gereedschap om mee te kunnen werken, omdat het leven ons voor veel uitdagingen stelt. Jij of je kind ervaart dan klachten als verdriet, (faal)angst, boosheid, stil en teruggetrokken zijn, een druk hoofd, somberheid, of buikpijn hebben, of emotioneel ontoegankelijk zijn.

Lees meer »

Kunst Coaching

Je kan ook bij mij terecht als je op zoek bent naar een coach voor kunst:

  • Portfolio(online) nodig voor je toelatingsexamen
  • Autodidact kunstenaar worden
  • Los komen van  je kunstenaarsblok? 
  • of misschien wil je gewoon graag eens een kunstwerk van jezelf

 

Diep in je proces leren duiken. Leren met technieken en materialen naar eigen keuze en manieren van werken.  Ik ken de weg, de theorie en de kneepjes van het vak.

Met mijn multidisciplinaire kennis als afgestudeerde kunstenaar aan de Academie Minerva kan ik je begeleiden en helpen op de weg naar een kunstzinnig bestaan. Je zult creatieve vrijheid leren omarmen. 

Persoonlijke blokkades creatief aanpakken....

Lees meer »

Powerrr Mams creatief coaching

Als een leeuwin vecht je voor het geluk van je gezin en vooral dat van je kind. Maar al dat vechten heeft je nog niets anders opgeleverd, dan herhalende patronen waar je de balen van hebt. En je dus ook niet zo lekker bij voelt. Het kan zijn, dat je nog niet helemaal duidelijk hebt wie jij bent als Mama, en wie je bent als gewoon jij, en hoe dat samen kan gaan. Dit maakt je onzeker en het maakt je zeker onzeker als je kind niet lekker in z'n velletje zit. Jezelf weg cijferen, is dan iets wat jij als powerrr mams dan vaak doet, want de kleine heeft jou nodig. Maar lieve mama, je kunt pas echt een goede mama zijn als jouw geluksemmertje ook vol zit. 

Lees meer »

Iets leuks doen? Kies voor een workshop!

Voor particulieren en bedrijven.....

 

  • Dag-retraîte...
  • Een romantische schilderdate?
  •  Workshop of 4-weekse cursus op verzoek
  • Of een leerzaam schooluitje of personeelsfeestje?

Voor meer info.... komt binnenkort, maar je kan wel al aanvragen ....,

Of bel / mail me even, ga naar contact

Lees meer »

Online lespakket

Op dit moment word er gewerkt aan online lessen met een materialen pakket er bij. Hou het in de gaten, dit word super leuk!!! 

verder nog niets te lezen...  :)

Lees meer »