Kids mindfulness

Wil jij graag wat meer rust in je lijf en in je hoofd en de piekerfabriek stoppen? Wil jij je graag wat beter kunnen concentreren en je aandachtsspier trainen? Wil jij graag beter leren omgaan met jouw eigen binnenwereld? En zo beter worden in alles waar je veel plezier uit haalt!!

Dan is mindfulness iets voor jou!

De Vrolijke Kunstenaar werkt met de methode van Eline Snel, ‘Aandacht werkt’

Eline heeft de technieken uit de mindfulness voor volwassenen vertaald naar kinderen. De training is er voor twee leeftijdsgroepen, 5-8 jaar en 8-12 jaar.

Tijdens de training leren kinderen hoe hun lijf reageert op hun emoties en hoe het reageert als je beweegt.  We gaan tijdens de training lekker bewegen, spelletjes doen en Stil zitten als een kikker.  Je leert op speelse wijze hoe je jezelf en je lijf tot rust kan brengen.

Tijdens de training bij de vrolijke kunstenaar komt er nog iets leuks, creatiefs bij. Je leert werken in een creatief dagboek / art-journal. Deze unieke combinatie is alleen bij De Vrolijke Kunstenaar mogelijk. Training met een creatieve uitspatting! Dat is toch geweldig leuk!!

Door je aandachtsspier te trainen en bewust je aandacht te richten, wordt het vaak rustiger in je lijf en je hoofd en kun je je beter concentreren. Handig voor als iets spannend is, bijvoorbeeld bij toetsen of presentaties. Van deze oefeningen heb je de rest van je leven plezier!

 

8-weekse training

De training ‘Aandacht werkt’ bestaat uit 8 lessen van een drie kwartier de andere driekwartier besteden we aan creativiteit, in totaal zijn de kinderen dus anderhalf uur bezig. De training is geschikt voor twee verschillende leeftijdsgroepen (5-8 en 8-12 jaar). Gedurende de training ontvang je als ouder wekelijks een mail met wat er behandeld is. Ook worden er oefeningen en opdrachten meegegeven die je kind thuis, alleen of samen met jou, kan doen. Oefening baart kunst! Ik train in kleine groepen van 3-5 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie. Welkom in de huiselijke sfeer van Atelier De Vrolijke Kunstenaar!!


Trainingsdagen

Zaterdags van 12.00 tot 14.00 uur.

  • 3, 10, 17, 24 februari
  • 2, 9, 16, 23 maart

 

zaterdag van 12.30 tot 14.00 uur vanaf 11 mei

  •  11,  18, 25 mei
  • 1, 8, 15, 22, 29 juni

 

Volg je de training liever alleen of op een andere dag, neem dan contact met mij op en kijken we wat past

Kom kennis maken!! 

Na je aanmelding via de mail of telefoon maken we kennis met elkaar. Hierin kijken we naar jouw/jullie verwachtingen. Ook kun je al je vragen kwijt. Dit gesprek kan telefonisch, online of met een kopje thee of koffie.

Als je gezellig bij De Vrolijke Kunstenaar komt voor de training, dan is dit wat je krijgt

  • Acht lessen van anderhalf uur
  • Creatief dagboek / Art-journal
  • Audio bestanden van de oefeningen
  • Wekelijkse terugkoppeling via de mail
  • Contact met mij voor vragen
  • Intake gesprek

 

  Voor de prijs van 275 euro

 

Een training start bij voldoende aanmeldingen. Er is plek voor minimaal drie tot maximaal vijf  kinderen. De groepsindeling wordt afgestemd op leeftijd en op basis van inschrijving.

 

Ga naar de contactpagina of

Bel: 0639214325 - tot gauw :)